Київ, Софіївська Борщагівка, вул.Велика Кільцева, 58. Графік роботи: пн-пт: 09:00-18:00 сб: 09:00-16:00

Безконтактний інфрачервоний термометр (пірометр), USB -30-1650 ° C, 50:1, EMS = 0,1-1 BENETECH GM1651

Характеристики
Артикул GM1651
Виробник BENETECH
Призначення Безконтактний інфрачервоний термометр
Артикул виробника GM1651
Опис
Переваги та особливості інфрачервоного безконтактного термометра GM1651:1. Великий діапазон вимірювання температури: -30 до +1650℃2. Універсальність застосування: пірометр моделі GM1651 оснащений функцією зміни до ручного коефіцієнта EMS. Завдяки цьому Ви можете використовувати цей прилад для вимірювання температури для більшості матеріалів. Все що Вам потрібно, це перед вимірюванням у ручну (дана процедура здійснюється натисканням кнопок-стрілок вгору або вниз) вибрати потрібний для вимірюваного об'єкта коефіцієнт EMS (для багатьох матеріалів це табличні значення) в межах від 0,1 до 1,0 з кроком 0,01, навести прилад (допоможе прицілиться лазерний вказівник) і натиснути "Виміряти". Більшість бюджетних моделей не оснащені даною функцією і тому обмежені застосування зазвичай коефіцієнтом 0,95 (цегла, гума, дерево).3. Міцний пил і вологозахищений корпус4. Коефіцієнт візування 50:1. Після діапазону температури та коефіцієнта EMS це мабуть найважливіший параметр, на який варто звертати увагу при виборі пірометра. Чим більше співвідношення, тим ефективніша відстань роботи приладу. Так наприклад, для моделі GM1651 ця відстань до 15 м.5. Пірометр GM1651 здатний безпосередньо передавати дані на комп'ютер. У комплекті з приладом йде диск із Софтом та USB-кабель. Це особливо важливо на виробництві, де необхідний постійний віддалений контроль температури і є необхідність у побудові графіка та отриманні таблиці даних. Прилад відповідає всім Європейським стандартам якості, що пред'являються до даного типу обладнання. Якщо Ви шукаєте для себе пірометр - Це буде відмінний вибір.
Ми використовуємо cookies, щоб сайт був краще.
Увага!
У браузері вимкнено cookie. Це може призвести до перебоїв і некоректної роботи сайту. Будь ласка, дозвольте використання файлів cookie для цього сайту (або браузера загалом) згідно з документацією до браузера.